Vrijstaande villa's


Vanaf 6 juni start de verkoop van de volgende fase. Ook wonen in één van de toekomstige vrijstaande villa's in SpaarneBuiten. Meld u aan om een uitnodiging voor de start verkoop te ontvangen. 

Er worden tijdens de volgende fase maar liefst 14 vrijstaande villa's aangeboden op eigen kavels met opptervlaktes van circa 360 m2 tot ruim 560 m2 met een tuin rondom. U heeft de keuze uit 2 woningtype Villa 155 en Villa 190. Achter de stijlvolle gevel van Villa 155 vindt u maar liefst 155 m2 aan leefruimte. En als het royaler mag: de statige ‘Villa 190’ heeft een extra verdieping en biedt 190 m2 aan leef- en werkruimte. Beide villa's hebben een ruime entree en parkeren op eigen oprit is mogelijk. De openslaande deuren verbinden de woning met de ruime tuin. 
Er zijn veel opties om uw villa naar eigen wens aan te passen, bijvoorbeeld een achteruitbouw op de begane grond, een erker aan de voorzijde of een veranda aan de achterzijde. 
 

- Ruime entree naar de royale living 
- 3 tot 5 slaapkamers
- Parkeren op eigen oprit
- Openslaande deuren aan de achterzijde
- Vloerverwarming door de gehele woning

Prijzen vanaf € 597.000,- v.o.n. (dit is inclusief een ruime stelpost om zelf uw keuken samen te stellen).

 

Villa 155

Achter de stijlvolle gevel van Villa 155 vindt u maar liefst 155 m2 woonoppervlakte. De openslaande deuren naar tuin en terras nodigen uit tot buitenleven. De woning heeft 3 slaapkamers op de eerste verdieping en een grote zolder. Lees meer...

Villa 190

Villa 190 biedt 190 m2 aan leef- en werkruimte en heeft een extra verdieping en een aangebouwde berging. Boven vindt iedereen zijn plek. De woning heeft 5 slaapkamers, 2 badkamers en een apart toilet. Lees meer...

 

Bekijk onderstaande interactieve kaart voor het nieuwe aanbod van de vrijstaande villa's (vanaf 6 juni in verkoop). 

Schrijf u snel in!