Nieuw aanbod SpaarneBuiten

24-07-2015

Eerder nodigden wij u uit om deel te nemen aan de enquete om uw woonwensen kenbaar te maken. Velen van jullie hebben de enquete ingevuld, waarvoor dank! Naast de rijwoningen is gebleken dat er ook vraag is naar woningtypen die nog niet eerder in SpaarneBuiten zijn aangeboden, zoals appartementen en vrijstaande woningen.

Dit najaar starten we dan ook met de verkoop van deze nieuwe woningtypen:

- 4 vrijstaande woningen aan het water met een vanafprijs van ca. € 725.000,- v.o.n.
Deze woningen hebben 4 slaapkamers, een garage en een aanlegsteiger voor de deur. Bij de indeling van de woning krijgt u veel vrijheid voor de invulling van uw eigen wensen. Bekijk hier de eerste schetsen

- 6 appartementen XXL aan de haven met een vanafprijs van ca. € 550.000,- v.o.n.
Zeer riante appartementen met 3 - 4 slaapkamers, een grote buitenruimte (balkon) en het recht op een ligplaats in de haven. Ook hier krijgt u veel vrijheid bij de indeling van uw woning. Bekijk hier de eerste schetsen.

- appartementen vanaf € 180.000,- v.o.n.
Meer informatie (aantallen, locatie etc) over deze appartementen wordt na de zomer bekend gemaakt.

Met vertrouwen gaan wij de volgende fase van SpaarneBuiten tegemoet. Na de zomerperiode zullen wij u een nieuwe update geven van bovenstaande ontwikkelingen.

Zit uw voorkeur hier niet bij? Op de website is vanaf vandaag het totale plan van SpaarneBuiten te zien. Ga naar http://www.spaarnebuiten.nl/plan/

 

Terug naar overzicht