Verkoop Fase 2 succesvol gestart

17-12-2014

Onder grote belangstelling vond gisteren de start verkoop van de tweede fase van SpaarneBuiten plaats. Meer dan 250 geïnteresseerden lieten zich als eerste informeren over het nieuwe woningaanbod. Na een tijd van wachten is de tweede fase van SpaarneBuiten hiermee succesvol gestart! Start verkoop gemist?

Onder grote belangstelling vond gisteren de start verkoop van de tweede fase van SpaarneBuiten plaats. Meer dan 250 geïnteresseerden lieten zich als eerste informeren over het nieuwe woningaanbod. Na een tijd van wachten is de tweede fase van SpaarneBuiten hiermee succesvol gestart!
 
Tijdens deze tweede fase van SpaarneBuiten worden 36 eengezinswoningen gerealiseerd met keuze uit 4 woningtypen met een vanafprijs van € 244.300,- v.o.n. De inschrijving is gisteren geopend; inschrijven kan nog tot en met 2 januari 2015 17.00 uur.

Start verkoop gemist?
Alle relevante informatie kunt u vanaf vandaag vinden op deze website.
Op deze speciale pagina vindt u een overzicht van alle relevante documenten, zoals de prijslijst, optiemogelijkheden en een inschrijfformulier. Naast de geïllustreerde plattegronden zijn hier ook de verkooptekeningen beschikbaar.

Let op! Ingeschreven staan op de website betekent dat u op de hoogte gehouden wordt. Om mee te doen aan de loting dient u het inschrijfformulier in te vullen. Uw ingevulde formulier kunt u tot uiterlijk 2 januari, 17.00 uur inleveren bij Oolders Omaco Makelaars om kans te maken op een van de 36 woningen.

Als u de brochure wilt ontvangen, neem dan contact op met de makelaar via
023 - 52 55 266.

 

Terug naar overzicht