Locatie

Recht tegenover het oude centrum van Spaarndam, aan de overkant van het Spaarne, ligt het woongebied SpaarneBuiten. Heerlijk groen gelegen met een gunstige ligging. De gemeente is uitstekend ontsloten door verschillende dichtbij gelegen wegen. Binnen 10 minuten bevindt u zich in hartje Haarlem. Het centrum van Amsterdam is in slechts 20 minuten bereikbaar.

De aangename mix van water en groen maakt de locatie van SpaarneBuiten tot één uit duizenden. Zowel het Hollandse weidegebied als het water van het Spaarne en de Mooie Nel geven elk jaargetijde weer een adembenemend uitzicht. SpaarneBuiten biedt een zee van rust en ruimte. Terwijl aantrekkelijke steden en recreatiegebieden in de directe omgeving zorgen voor ontspanning en vermaak. SpaarneBuiten is een woonplek die nooit verveelt.


Het plan 
SpaarneBuiten komt in een aantal fasen tot leven. Met een afwisselend woningaanbod en een prachtige ligging biedt deze woonwijk voor elk wat wils. De woonwijk heeft een bonte verzameling van prachtige rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen, appartementen en vrijstaande woningen. Niet alleen in type, maar ook in architectuur en prijsklasse laten de 315 nieuwe woningen een brede variatie zien. Een ambitieus project met een typisch Oudhollands karakter. Er wordt met veel plezier in SpaarneBuiten gewoond.

Onderstaand ziet u een kaart met het aanbod van SpaarneBuiten. Inmiddels zijn alle woningen en vrije kavels verkocht.

maquette